Mijn Visie

Mijn visie bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. Zo ziet u in één oogopslag waar ik waarde aan hecht binnen mijn vakgebied.

Service

Zoals eerder aangegeven wil ik terug naar de basis waarin het gezin op de eerste plaats komt. Simpele, kleine dingetjes om het gezin rust te brengen tijdens de kraamweek. Hierbij is mijn richtlijn dat al uw wensen bespreekbaar zijn en dat ik mijn zorg op uw wensen, mits haalbaar, aanpas. Dit kunnen we tijdens de intake altijd in goed overleg op elkaar afstemmen.

Kwaliteit

Binnen de kraamzorg zijn er verscheidene certificeringen en verandert de informatie en kennis continu. Ik ben bij alle officiële instellingen ingeschreven en hou mijn kennis up-to-date door middel van cursussen. Zo bent u er zeker van altijd de juiste kennis in huis te halen en door mijn ervaring weet ik hoe het is om deze kennis in de praktijk toe te passen.

Ook bij het KCKZ, het vernieuwde platform voor de Nederlandse Kraamzorg dat sinds 18 april 2013 actief is, ben ik gecertificeerd en erkend Kraamverzorgster.

Zekerheid

Naast het feit dat particulieren mij persoonlijk kunnen benaderen, sta ik tevens ingeschreven bij een bemiddelingsbureau in de kraamzorg. Dit biedt zowel u als zorgbehoevende als mijzelf zekerheid. Voor u geeft dit de zekerheid dat bijvoorbeeld in het geval van ziekte van mijn kant er een adequate vervangster zal zijn. Daarnaast biedt het mij de zekerheid om de service, die bij mij hoog in het vaandel staat, te waarborgen.

Professionaliteit

Ik streef ernaar om deze hectische periode voor u zo rustig mogelijk te laten verlopen. Niet alleen tijdens de kraamweek, maar ook in het proces vooraf. Van inschrijving tot intake, van contactmomenten tot bereikbaarheid. Weten waar u aan toe bent en zorgeloos deze mooie periode in uw leven beleven.
Noelle de Wit

Over Mij

Mijn naam is Noëlle de Wit, ik ben 37 jaar oud en kom uit voorburg. Ik heb op dit vakgebied al meer dan 19 jaar ervaring, en doe dit werk met heel veel plezier.

Lees verder..
Meike Olde Weghuis-Blaauw
5 Sterren
Meike Olde Weghuis-Blaauw

Een week om nooit te vergeten

Wij willen graag onze ervaring delen van de kraamzorg van Noelle omdat wij terug kijken op een hele fijne week.
...

Lees verder
Sjoerd, Saskia en Kjeld
5 Sterren
Sjoerd, Saskia en Kjeld

Liefste Kraamhulp

Ik had al ervaring met Noëlle als kraamhulp van mijn zusje.
Ik had toen direct een goed gevoel bij haar en wilde...

Lees verder
Sam, Myrthe en Teddy
5 Sterren
Sam, Myrthe en Teddy

We love Noelle.

Door Noelle was onze kraamweek geweldig fijn. Ik vond het best spannend om iemand een week in huis te hebben, maar het w...

Lees verder
Yordi, Michelle & Senna
5 Sterren
Yordi, Michelle & Senna

Bedankt voor alles

Wij hebben Noëlle leren kennen als een liefdevolle en zorgzame kraamverzorgster met passie voor het vak. Niet alleen he...

Lees verder
Fam. Klaassen
5 Sterren
Fam. Klaassen

Super ervaring

Ik had opstartproblemen met de borstvoeding ivm een keizersnee en omdat angelina bijgevoed was met een "cupje" in het zi...

Lees verder
Fam. Deen
5 Sterren
Fam. Deen

geweldig geholpen

Liam is ons eerste kindje en daarmee gepaard komen natuurlijk alle onzekerheden die daarbij horen. Noëlle heeft ons ge...

Lees verder