Mijn Visie

Mijn visie bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. Zo ziet u in één oogopslag waar ik waarde aan hecht binnen mijn vakgebied.

Service

Zoals eerder aangegeven wil ik terug naar de basis waarin het gezin op de eerste plaats komt. Simpele, kleine dingetjes om het gezin rust te brengen tijdens de kraamweek. Hierbij is mijn richtlijn dat al uw wensen bespreekbaar zijn en dat ik mijn zorg op uw wensen, mits haalbaar, aanpas. Dit kunnen we tijdens de intake altijd in goed overleg op elkaar afstemmen.

Kwaliteit

Binnen de kraamzorg zijn er verscheidene certificeringen en verandert de informatie en kennis continu. Ik ben bij alle officiële instellingen ingeschreven en hou mijn kennis up-to-date door middel van cursussen. Zo bent u er zeker van altijd de juiste kennis in huis te halen en door mijn ervaring weet ik hoe het is om deze kennis in de praktijk toe te passen.

Ook bij het KCKZ, het vernieuwde platform voor de Nederlandse Kraamzorg dat sinds 18 april 2013 actief is, ben ik gecertificeerd en erkend Kraamverzorgster.

Zekerheid

Naast het feit dat particulieren mij persoonlijk kunnen benaderen, sta ik tevens ingeschreven bij een bemiddelingsbureau in de kraamzorg. Dit biedt zowel u als zorgbehoevende als mijzelf zekerheid. Voor u geeft dit de zekerheid dat bijvoorbeeld in het geval van ziekte van mijn kant er een adequate vervangster zal zijn. Daarnaast biedt het mij de zekerheid om de service, die bij mij hoog in het vaandel staat, te waarborgen.

Professionaliteit

Ik streef ernaar om deze hectische periode voor u zo rustig mogelijk te laten verlopen. Niet alleen tijdens de kraamweek, maar ook in het proces vooraf. Van inschrijving tot intake, van contactmomenten tot bereikbaarheid. Weten waar u aan toe bent en zorgeloos deze mooie periode in uw leven beleven.
Noelle de Wit

Over Mij

Mijn naam is Noëlle de Wit, ik ben 37 jaar oud en kom uit voorburg. Ik heb op dit vakgebied al meer dan 19 jaar ervaring, en doe dit werk met heel veel plezier.

Lees verder..
Sjoerd, Saskia en Kjeld
5 Sterren
Sjoerd, Saskia en Kjeld

Liefste Kraamhulp

Ik had al ervaring met Noëlle als kraamhulp van mijn zusje.
Ik had toen direct een goed gevoel bij haar en wilde...

Lees verder
Fam. Bijsterveld
5 Sterren
Fam. Bijsterveld

Noëlle heeft twee keer bij ons "gekraamt"

Onze zoon is te vroeg geboren en heeft de eerste weken in het ziekenhuis gelegen. Bij thuiskomst kwam Noëlle bij ons kr...

Lees verder
Fam. Groen
5 Sterren
Fam. Groen

Uitstekende Kraamzorg

Noëlle, ontzettend bedankt voor de uitstekende kraamzorg die je geboden hebt bij de geboorte van Cor-Jan. Je bent enorm...

Lees verder
Anne Rob Ties en Duuk
5 Sterren
Anne Rob Ties en Duuk

We missen je nu al!

Echt een geweldige week gehad! Na een paar ziekenhuisdagen kwam Noelle alsnog een week bij ons.
We zijn ontzetten...

Lees verder
Fam. Voorhaar
5 Sterren
Fam. Voorhaar

Lieve en goede zorg!

Lieve Noelle, Dank je wel voor je lieve en goede zorg! Omdat het laatste deel van de zwangerschap, de bevalling en d...

Lees verder
Patrick, Wendy en Mick
5 Sterren
Patrick, Wendy en Mick

Heel fijn!

Wij zijn heel erg blij met de hulp en goede zorgen die wij van Noëlle hebben gekregen. Bij het kennismakingsgesprek voe...

Lees verder