Ervaringen van Klanten !

Onderstaande foto's en ervaringen geven een beeld van hoe andere mensen hun kraamweek, uiteraard door mij verzorgd, ervaren hebben! Alle foto's zijn geplaatst met toestemming van de betrokkenen.

Indien u uw eigen ervaring wilt delen, klik boven in het menu onder het kopje ervaringen op "Ervaring Delen"

Familie Florijn

Bijna nog een derde...

5 Sterren

Allerliefste Noelle,
Wat een geluk bij een ongeluk dat ik mijn tweede zwangerschap totaal niet stil heb gestaan bij de kraamzorg.
De kraamzorg van mijn eerste bevalling was al bezet in mei, en ik kon bijna geen zelfstandige kraamverzorgende vinden. Tot ik na een paar dagen van een kraamverzorgende een aantal nummers in handen kreeg. Waaronder jij.
Na jouw website te hebben bezocht wist ik het meteen, ik wilde jou als kraamzorg!
En wat ben ik daar blij mee. Na onze kennismaking klikte het meteen. Met mij en onze eerste zoon Luca. Na ons gezellig gesprek keek ik gewoon uit naar de kraamweek.
Wat hebben we een lol gehad! Ik heb er echt een vriendin bij :) maar niet alleen ik ben gek op je. Ook mijn man Kevin, Luca & Vigo zijn dol op je. En terecht! Van koekjes bakken met de kleine, tot 5(!!!) broodjes carpaccio maken voor de mama (ja, ik had het zo gemist..), de hond uitlaten, koken, wasjes draaien, niets was je te veel.
We baalden gewoon als je naar huis ging. En helemaal toen je vertrok.. voorgoed. Lieve Noelle, als het kon had ik 10 kinderen genomen waarbij jij zou mogen kramen. Maar na Vigo is ons gezin compleet. Helaas...
We willen je onwijs bedanken en wensen jou en je familie al het geluk van de wereld. We missen je! Ik zeg.. Snel een date met ons, onze boys en je mooie meisje :)
Dikke kus van ons, een vooral een dikke knuffel van Luca!

Familie Florijn


Mandy

Onvergetelijke week!!

5 Sterren

2de kindje, 1ste keer kraamzorg.. En oohh wat was het geweldig!! Noëlle is een geweldige meid die ontzettend hard werkt en heel gauw erg geliefd werd in ons gezin! Klusjes in huis, zorgen voor onze pasgeboren zoon Kaelan, maar ook heel leuk cakejes bakken, traktaties maken voor school, en spelen met onze dochter Chloë die elke ochtend vol verwachting vroeg wanneer Noëlle weer kwam.. Kortom, zoek absoluut niet verder, want dit is gewoon de kraamverzorgster die je MOET hebben!!

Mandy


Alex en Mirella

Wederom Topservice

5 Sterren

Noelle is voor de 2e keer bij ons komen kramen. En wederom heeft ze haar kwaliteiten bewezen. Superlief voor Mama, onze dochter en onze hond en natuurlijk onze nieuwe bink Harvey. Zoals noelle is er maar 1, die zal je niet gauw ergens anders tegenkomen. Het hele huis spik en span terwijl mama ligt bij te komen van de bevalling. Wij kunnen iedereen noelle zeker aanraden !!

Alex en Mirella


Familie Jenner

Zoek niet verder... Kies voor Noëlle!!!

5 Sterren

Noëlle heeft ons echt een geweldige kraamweek bezorgd! Ze is super lief, gezellig en heel erg positief. Ze zorgde erg goed voor ons allemaal, zag goed wat wij nodig hadden en ook onze 3 jarige dochter betrok ze overal bij. Noëlle heeft veel kennis, is kundig en is professioneel. Ze heeft mij heel goed met de borstvoeding geholpen zelfs nog na mijn kraamweek!!! Noëlle staat altijd klaar voor vragen. Het was echt super! Ik raad iedereen aan om Noëlle te kiezen want je krijgt echt een onvergetelijke kraamweek :) Bedankt Noëlle!

Familie Jenner


Patrick, Wendy en Mick

Heel fijn!

5 Sterren

Wij zijn heel erg blij met de hulp en goede zorgen die wij van Noëlle hebben gekregen. Bij het kennismakingsgesprek voelde het gelijk al goed en dat is in de dagen dat ze bij ons was ook zo gebleken. Heel fijn om lekker jezelf te kunnen zijn en nog verzorgd te worden ook! Ook Mick en de katjes vonden het erg gezellig!

Patrick, Wendy en Mick


Yordi, Michelle & Senna

Bedankt voor alles

5 Sterren

Wij hebben Noëlle leren kennen als een liefdevolle en zorgzame kraamverzorgster met passie voor het vak. Niet alleen heeft ze zich volledig ingezet op de zorg voor onze baby en op onze behoeftes als ouders, ook heeft ze onze 5 jarige dochter alle liefde en aandacht gegeven. Mede dankzij haar hebben wij een goede start van de kraamperiode gehad! Dank je wel Noëlle, je bent een mooi mens!

Yordi, Michelle & Senna


Anne Rob Ties en Duuk

We missen je nu al!

5 Sterren

Echt een geweldige week gehad! Na een paar ziekenhuisdagen kwam Noelle alsnog een week bij ons.
We zijn ontzettend in de watten gelegd en Ties heeft een nieuw vriendinnetje erbij.
Niet alleen de zorg voor onze Duuk was super, ook voor de rest van het gezin werd heel goed gezorgd. En daarbij een flinke dosis gezelligheid! Heel liefdevol geduldig en zorgzaam.
Kortom; we zijn en waren superblij met Noelle en raden haar zeer aan! Topper!

Anne Rob Ties en Duuk


Dewi

Zeer kundige en leuke kraamzorg

5 Sterren

De aanwezigheid van Noëlle was ontzettend fijn tijdens onze kraamtijd. Ze is zeer kundig en heeft veel tips en trucs, wat wij erg fijn vonden als 'first time parents'. Ze is niet te beroerd om handen uit de mouwen te steken en deed van alles (in overleg) om ons leven makkelijker te maken. Noelle is rustig, begripvol en zorgde voor veel positieve energie. Ze is een echte aanrader!

Dewi


Sam, Myrthe en Teddy

We love Noelle.

5 Sterren

Door Noelle was onze kraamweek geweldig fijn. Ik vond het best spannend om iemand een week in huis te hebben, maar het was zo'n succes; we hadden haar voor geen goud kunnen/willen missen. Wij zaten in een bubbel op een roze wolk en als Noelle in huis was, zat ze even bij ons in deze bubbel. Noelle is deskundig en professioneel, begaan, assertief, flexibel en vooral ook gezellig en lief. Lief voor ons en heel lief voor onze Teddy. Als Noelle haar verschoonde huilde ze gek genoeg nooit. Wat betreft borstvoeding weet Noelle alles; mede dor haar gaat dat bij ons heel gemakkelijk. Elke dag gaf ze nieuwe tips en informatie. Opbouwend; zodat we ook de tijd hadden om alles op te slaan en uit te proberen. Elke ochtend bestookte we haar met vragen, waar ze ons dan uitgebreid antwoord op gaf. Ook het huishouden nam Noel op zich en elke dag verzorgde ze ons ontbijt en lunch. Dus ja.. ze is fantastisch en ik raad haar voor iedereen aan. Wij zijn haar enorm dankbaar.

Sam, Myrthe en Teddy


Erwin en Femke

Bedankt!

5 Sterren

Noëlle heeft ons een fantastische kraamweek bezorgd! Naast haar liefdevolle zorgen voor mama en kind, vergeet zij papa niet en heeft erg veel kennis. Ze is rustig en voelt goed aan waar de behoeften liggen. Als er nog een volgend kindje zou mogen komen, zouden we Noëlle er dolgraag weer bij willen hebben.
Noëlle, nogmaals bedankt! Liefs, Erwin, Femke en Zoé

Erwin en Femke


Denise de Blanken

Super Kraamweek

5 Sterren

Met mijn 2e zoontje kraamzorg gehad van Noëlle. Wat een verschil vergeleken met de kraamzorg van mijn eerste! Heb een geweldig relaxte week gehad met Noëlle. Goede, lieve en professionele zorg voor mijn kleintje en mij. Echt een aanrader!

Denise de Blanken


Fam. Klaassen

Super ervaring

5 Sterren

Ik had opstartproblemen met de borstvoeding ivm een keizersnee en omdat angelina bijgevoed was met een "cupje" in het ziekenhuis. Gelukkig door alle kennis van noëlle hebben we alles opgang gekregen en loopt het nu goed! Een hele fijne, flexibele hulp in huis! Zeker een aanrader.
Veel liefs nathalie, sander, angelina en woeffie yoshi xx

Fam. Klaassen


Marvin, Jeanine en Megan

Een geweldige kraamweek

5 Sterren

Wat kan een week snel voorbij gaan. Voor ons is het onze eerste baby. Maar dankzij de geweldige zorg van Noëlle deze week zijn we snel gewend.

We hebben veel gehad aan je professionele begeleiding en gelukkig voor mij (moeder) ook soms handig de "ouderwete" tips.

We gaan je zeker nooit vergeten en bij eventuele volgende kinderen zeker weer contacten. :)

Bedankt voor alles!

Marvin, Jeanine en Megan


Familie Wolters

Je was geweldig!

5 Sterren

Zoekt u een goede kraamzorg? Zoek niet verder!
Noëlle heeft alles! Ze doet enorm veel en omdat ik na de bevalling de eerste week niks kon, mocht ze langer blijven, wat een feestje was dat! Ik kreeg ook super begeleiding bij de borstvoeding. Dankzij Noëlle heb ik een super kraamweek gehad ondanks dat ik niks kon doen. Echt een aanrader! Wij kijken terug op een enorm leuke tijd!

Familie Wolters


Meike Olde Weghuis-Blaauw

Een week om nooit te vergeten

5 Sterren

Wij willen graag onze ervaring delen van de kraamzorg van Noelle omdat wij terug kijken op een hele fijne week.

Noelle was aanwezig bij de thuisbevalling. Haar aanwezigheid was bescheiden en liefdevol. Het was een goede bevalling maar ook na afloop was de sfeer in huis ontspannen en zorgde Noelle ervoor dat alles weer spik en span, heerlijk!

In de kraamweek werden wij iedere morgen van de nodige vitamines, kopjes koffie en thee voorzien. Ook het kraambezoek werd goed verzorgd.

Noelle is een harde werker en terwijl wij genoten van onze jongste zoon zorgde zij ervoor dat ook onze oudste zoon niks tekort kwam.

Het was een feestje met Noelle in huis en naast al haar kennis en kunde zullen we ook haar gezelligheid gaan missen.

Meike Olde Weghuis-Blaauw


Dennis Tamara en Yara

#deliefstewandelendebabyenceclopedievanNederland

5 Sterren

De afgelopen dagen was Noëlle van Kraamzorg Noëlle bij ons! Het was een ervaring om nooit te vergeten! Naast dat Noëlle ons vaktechnisch op hoog niveau begeleidde is zij ook nog eens gezellig, lief, vriendelijk en professioneel. Onze dochter Yara heeft er een nieuw vriendinnetje bij. En dan kreeg Yara ook nog eens een diploma omdat zij zo goed geholpen had.
Lieve Noël we missen je nu al! Het was een ervaring om nooit te vergeten! Liefs Dennis Tamara Yara en Senna.
#deliefstewandelendebabyenceclopedievanNederland

Dennis Tamara en Yara


Sjoerd, Saskia en Kjeld

Liefste Kraamhulp

5 Sterren

Ik had al ervaring met Noëlle als kraamhulp van mijn zusje.
Ik had toen direct een goed gevoel bij haar en wilde haar zelf ook graag als kraamhulp.
Nou al mijn verwachtingen werden waargemaakt.
Zo vreselijk lief en behulpzaam.
Ik had best wat lange vervelende dagen gehad in ziekenhuis maar eenmaal thuis met Noëlle kwam ik helemaal bij en kon ik heerlijk gaan genieten van mijn kersverse gezinnetje.
Noëlle is heel geduldig en voelt heel goed aan waar de behoeftes liggen.
Alle geduld en goede tips met borstvoeding.
Ik hoop bij een volgend kind echt dat Noëlle weer mijn kraamtijd komt opleuken!!

Sjoerd, Saskia en Kjeld


Fam. Voorhaar

Lieve en goede zorg!

5 Sterren

Lieve Noelle, Dank je wel voor je lieve en goede zorg! Omdat het laatste deel van de zwangerschap, de bevalling en de tijd erna moeilijk en verwarrend was, was jouw hulp extra fijn, thanxxxxxx J&M

Fam. Voorhaar


Fam. Reinders

Een keiharde werker met heel veel hart voor haar vak

5 Sterren

Nadat Noëlle bij mijn zusje had gekraamd wist ik direct dat ik haar ook als kraamhulp zou willen als ik zelf een kindje zou krijgen. En wat was ik blij met haar. Een keiharde werker met heel veel hart voor haar vak. Ze bracht zoveel rust en wijsheid met zich mee. Ons kindje kwam zwaar overprikkeld uit het ziekenhuis, maar met twee dagen was hij al helemaal opgeknapt dankzij Noëlle haar goede zorgen en adviezen. Echt de liefste kraamhulp die je kan wensen. Ik hoop echt dat ik bij een volgend kindje Noëlle weer als kraamhulp kan krijgen.

Fam. Reinders


stephanie en ray

Je bent een toppertje.!!

5 Sterren

Hey lieve noelle, Wij willen je heel erg bedanken voor de goede en super kraamtijd die wij door jou hebben gehad. Je bent een toppertje.!! oplettend, zorgzaam en liefdevol voor iedereen.!!! Dagelijks vraagt onze grote kanjer wanneer je weer komt.  Veel liefs en een dikke knuffel Steef, Ray en natuurlijk ook van onze binkie's Levi & Kenji

stephanie en ray


Mirella en Alex

Super Geholpen!

5 Sterren

Na de geboorte van onze dochter moesten wij dus een kraamverzorgster hebben, op aanraden is Noelle bij ons komen kramen. wat een geweldige week achter de rug, Niets was haar te gek en heeft echt super voor het gezinnetje gezorgd ! van boodschappen doen tot de hond uitlaten, niets is haar te gek! en wat een liefde geeft zij aan het gezin en de kleine meid ! mocht er ooit een 2e komen, weten wij wel wie er komt kramen ! Noelle, ga zo door je bent een topper !

Mirella en Alex


Fam. Thijssen

Je hebt ons geweldig geholpen!

5 Sterren

Lieve Noelle, We hebben gezellige en goede kraamdagen met je gehad. Je hebt ons geweldig geholpen! Van borstvoeding tot boodschappen doen; niets is je te veel! Je bent zeer deskundig, een aanpakker en bovendien erg gezellig! We wensen je veel succes voor de toekomst en zullen je absoluut aanbevelen bij anderen! Veel liefs, M&M&M&M

Fam. Thijssen


Fam. Doeze Jager

Fantastische kraamweek

5 Sterren

Wij hebben dankzij Noelle een fantastische kraamweek gehad. Ze heeft ons veel steun en zelfvertrouwen gegeven, nam overal de tijd voor en heeft veel kennis van zaken! Zonder haar waren we niet zo snel een echte papa en mama geworden die nu vol vertrouwen en met veel plezier zelf voor de kleine zorgen. Hier zijn we ook heel trots op! We gunnen al onze vrienden zo'n goede en professionele kraamhulp als Noelle!

Fam. Doeze Jager


Fam. Schouw

Echte Kraamzorg !

5 Sterren

Na de geboorte van ons 4de kindje is Noelle bij ons komen kramen! Pas toen leerde ik wat echte kraamzorg is! Noelle is een schat van een meid en heeft ons volledig ontzorgd en verzorgd in de kraamweek! De meeste dingen wist ik natuurlijk wel na zoveel kinderen en toch heb ik nog heel veel van haar kunnen leren! Als ik de mogelijkheid had gehad had ik haar voor de rest van mijn/ons leven in huis genomen, een absolute topper en aanrader voor iedereen!

Fam. Schouw


Fam. Bijsterveld

Noëlle heeft twee keer bij ons "gekraamt"

5 Sterren

Onze zoon is te vroeg geboren en heeft de eerste weken in het ziekenhuis gelegen. Bij thuiskomst kwam Noëlle bij ons kramen. Haar gezelligheid, kunde en ervaring gaf ons nog een korte fijne kraamtijd. Noëlle heeft bij de geboorte van ons tweede kindje ook bij ons "gekraamt". De rust, regelmaat en reinheid die ze belooft op haar site geeft ze ook echt!!!! Ik heb een heerlijke kraamtijd gehad doordat Noëlle zo rustig en zorgzaam was. Niets is haar teveel! Noëlle heeft veel kennis in huis. Ze kan het op een prettige manier overbrengen. Ze is een hele harde werker die het hele gezin op de eerste plaats zet! Een fruitsalade, een ovenschotel klaarzetten, naar de apotheek gaan, boodschappen etc. Ze doet het allemaal om zo de rust in het gezin te bewaren! Om dat de wond van mijn keizersnede niet goed genas zorgde Noëlle dat ze meer uren kreeg en langer kon blijven. Dit vond ik een superservice en was zo nodig!! Iedere dag "ik doe je wc'tjes nog even hoor, die moeten fris en schoon zijn" bij het weggaan gaf een vertrouwd gevoel! De eerste dag zonder Noëlle was even wennen!! Dank je wel Noëlle ondanks dat er ook zoveel verdriet was naast de geboorte van onze dochter heb je ons een supertijd bezorgt!!! Als er een derde mag komen weet ik wie ik bel!!!!

Fam. Bijsterveld


Fam. Deen

geweldig geholpen

5 Sterren

Liam is ons eerste kindje en daarmee gepaard komen natuurlijk alle onzekerheden die daarbij horen. Noëlle heeft ons geweldig geholpen en wegwijs gemaakt in de beginselen van het zorgen voor onze zoon. Ze is een zeer kundig, rustig, heeft hart voor haar werk en is er persoonlijk bij betrokken. Ze is niet als een buitenstaander die haar werk komt doen en weer weg gaat. Voor ons voelde het alsof ze bij de familie hoorde. Elke vraag en onzekerheid werd beantwoord of weggenomen en ze doet graag een stapje extra voor je als blijkt dat dat nodig is. Ze is een "goeroe" als het op borstvoeding aankomt en heeft een skala aan oude en nieuwe wijsheden die zeker voor de kersverse mama de dagen na de bevalling een stuk makkelijker maken. Wij willen graag een tweede kind en als het zover is dan is de eerste die we bellen Noëlle.

Fam. Deen


Fam. Groen

Uitstekende Kraamzorg

5 Sterren

Noëlle, ontzettend bedankt voor de uitstekende kraamzorg die je geboden hebt bij de geboorte van Cor-Jan. Je bent enorm deskundig, dit hadden we echt nodig omdat we geheel geen ervaring hadden met kinderen! We wisten niet eens hoe we eenvoudige handelingen moesten uitvoeren (zoals het in bad doen, maxicosi in de auto plaatsen enz) Je hebt op begrijpelijke wijze alles gedemonstreerd & uitgelegd. Dank daarvoor. Ook heb je me geholpen ten aanzien van borstvoeding. Ik had veel pijn. Je hebt me verschillende methodes laten zien en toegepaste voorlichting gegeven over borstvoeding. Na de keijzersnede voelde ik me zwak, maar dankzij jouw zorg ben ik snel opgeknapt. Je was punctueel en niets was teveel gevraagd, je dacht met ons mee. Je verzorgde me goed in mijn kraambed met dagelijks een gezonde fruitsalade (mmm...lekker!), smakelijk ontbijt & lunch. Dankzij jou draaide het huishouden door zodat we bezoek konden ontvangen & ik tot rust kwam. Ook sloeg je een arm om mee heen toen ik kraamtranen had. Nadat je had geluisterd & me had getroost, verzekerde je me dat het allemaal wel in orde zou komen. Dat heeft me aangesterkt & aangemoedigd. Bedankt Noelle! We gaan zeker een beroep op je doen als er meer kinderen komen. Ook bevelen we je diensten aan bij familie & vrienden. Hartelijke groet, Linda & familie

Fam. Groen

Noelle de Wit

Over Mij

Mijn naam is Noëlle de Wit, ik ben 37 jaar oud en kom uit voorburg. Ik heb op dit vakgebied al meer dan 19 jaar ervaring, en doe dit werk met heel veel plezier.

Lees verder..
Anne Rob Ties en Duuk
5 Sterren
Anne Rob Ties en Duuk

We missen je nu al!

Echt een geweldige week gehad! Na een paar ziekenhuisdagen kwam Noelle alsnog een week bij ons.
We zijn ontzetten...

Lees verder
Dennis Tamara en Yara
5 Sterren
Dennis Tamara en Yara

#deliefstewandelendebabyenceclopedievanNederland

De afgelopen dagen was Noëlle van Kraamzorg Noëlle bij ons! Het was een ervaring om nooit te vergeten! Naast dat Noël...

Lees verder
Meike Olde Weghuis-Blaauw
5 Sterren
Meike Olde Weghuis-Blaauw

Een week om nooit te vergeten

Wij willen graag onze ervaring delen van de kraamzorg van Noelle omdat wij terug kijken op een hele fijne week.
...

Lees verder
Familie Wolters
5 Sterren
Familie Wolters

Je was geweldig!

Zoekt u een goede kraamzorg? Zoek niet verder!
Noëlle heeft alles! Ze doet enorm veel en omdat ik na de bevalli...

Lees verder
Familie Jenner
5 Sterren
Familie Jenner

Zoek niet verder... Kies voor Noëlle!!!

Noëlle heeft ons echt een geweldige kraamweek bezorgd! Ze is super lief, gezellig en heel erg positief. Ze zorgde erg g...

Lees verder
Fam. Doeze Jager
5 Sterren
Fam. Doeze Jager

Fantastische kraamweek

Wij hebben dankzij Noelle een fantastische kraamweek gehad. Ze heeft ons veel steun en zelfvertrouwen gegeven, nam overa...

Lees verder